divendres, 21 d’agost del 2009

apunts d'aigua 2

Continuo pensant sobre el nedar, sento que evoluciono adequadament que diriem, jijiji aguanto bé els 2mil, ja tinc fons però tot just començo a fer sèries...les quals de moment, no em barrufen gens! o si! però aquella sensació que et surt el cor per la boca, però en l'aigua, amb la pressió i tot, és ben estranya. Avui he provat els farlecs o com s'escriguin i molt guai, però tampoc massa perquè no volia forçar.
La Goedle no hi és, i una de les contrapartides d'entrenar sola és que tampoc ets pots corregir tot, però miro de prendre consciència del moviment. Avui he provat de fer braços aillats, i cames amb el coixinet, i per la meva sorpresa, tiro, però també em reafirmo que faig una cosa rara amb els peus, com un tic, però com no detecto ben bé que és tampoc puc deixar de fer-ho. Sona freak, hasta per mi que ho escric però crec que s'enten.
El millor d'avui ha estat quan per concentrar-me en el moviment, he nedat tancant els ulls, a instants, però com sents el fluir de l'aigua, tot s'equilibra, i desapareixen les remors, tot flueix... i és magnifica la sensació.
Seguiré doncs fent, i afegint les sèries de marres, i hauré d'esperar a setembre a que reprenguem els entrenaments, per polir, però tampoc s'hi val a penjar-s'hi que després polir els vicis adquirits costa moolt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada