dilluns, 18 de gener del 2010

Llum verda...reprenem entrenos...

prinicpis de gener, em planto al Podoleg sense avisar farta de neguits, inseguretats i trucades sense resposta...que si el peroneo que si bursitis...que si corro i me molesta.
Finalment, modifiquem plantilles, llum verda, nous estiraments, doncs isquios i aquiles es carreguen i soc com una especie de pedrota...jajajaj, no falta estiraments...de cames més detallats!

Torno a l'aigua després de paron nadalenc, el dia 8 i el 15 i recupero sensacionss, em sento peixet per uns instants...calma, tranquilitat, força i et fons en l'aigua!! cal reforçar braça dret, i vaig treballant series velocitat he començat en 50s per guanyar confiança...la tècnica segueix allí...anar-hi anant!

Córrer l'unic que no havia deixat, torno a córrer el dia 2, a Barruera, a pocs graus sobre zero, però no noto ni el fred, unicament la serenor, la soledat i tranquilitat, que fan de les feblesa força...i vaig fent acompanyada pel riu i les montanyes majestuoses...increïble! I després esquiada, un dia dd'ski per treure'm el mono i un de snow, per aprendre d'aquests que tot lo dia stan per terra...jijijij eh? (ja penjaré fotos i més info)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada